miércoles, 5 de enero de 2011

Això si que és indecent ... senyors polítics

Això si que és indecent ... senyors polítics

Reproduïm a continuació una interessant carta escrita per José Miguel Gómez Villanueva a la presidenta de la Comunitat de Madrid el 2009.


Va dir la presidenta de Madrid que és indecent que mentre la inflació és -1%, els funcionaris, a més de tenir plaça fixa, tinguin una pujada salarial del 5% (gran mentida per cert)


M'agradaria transmetre a aquesta Sra el que considero indecent:


Indecent és que el salari mínim d'un treballador sigui de 624 € / mes i el d'un diputat 3.996 podent arribar amb dietes i altres prebendes a 6.500 € / mes.


Indecent és que un catedràtic d'Universitat o un cirurgià de la sanitat pública guanyin menys que el regidor de festes d'un ajuntament de tercera.


Indecent és que els polítics es pugin les seves retribucions en el percentatge que els vingui de gust, (sempre per unanimitat, és clar i l'inici de la legislatura).


Indecent és comparar la jubilació d'un diputat i el d'una vídua.


Indecent és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per percebre una jubilació i als diputats els n'hi ha prou amb set i els membres del govern per cobrar la pensió màxima només necessiten jurar el càrrec.


Indecent és que els diputats siguin els únics treballadors (?) D'aquest país exempts de tributar un terç del seu sou de l'IRPF.


Indecent és posar en l'administració milers d'assessors, amigotes amb sous que ja voldrien els tècnics més qualificats.


Indecent és el milionari despesa en mediocres TV autonòmiques creades al servei de la pervivència en el tron de polítics més mediocres.


Indecent és el ingent diners destinats a sostenir els partits aprovat pels mateixos polítics que viuen d'ells.


Indecent és que a un polític no se li exigeixi superar una mínima prova de capacitat per exercir el seu càrrec (i no diguem intel.lectual o cultural).


Indecent és el cost que representen als ciutadans els seus menjars, cotxes oficials, xofers, viatges sempre en gran classe i targetes de crèdit per tot arreu.


Indecent és que els seus senyories tinguin sis mesos de vacances l'any.
Indecent és que les seves senyories quan cessen en el càrrec tinguin un matalàs del 80% del sou durant 18 mesos.


Indencent és que ex ministres, ex secretaris d'Estat i alts càrrecs quan cessen són els únics ciutadans que poden legalment percebre dos salaris de l'erari públic.


Indecent és que s'utilitzi als mitjans per transmetre a la societat que els funcionaris només representen un cost per la butxaca dels ciutadans.


Indecent és que ens oculten els seus privilegis mentre tornen a la societat contra els que de veritat els serveixen. Mentrestant, parlen de política social i drets socials.


Què indecent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario